Ontworming

Bezig met laden...
Tonen als Foto-tabel Lijst

16 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

16 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Pharmapets heeft naast kattenvoer, ook middelen tegen wormen in het assortiment! Dit om uw dier optimaal te beschermen tegen deze vervelende beestjes. Ondanks dat de wormen erg schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid van uw huisdier, zijn er niet altijd duidelijke symptomen waar te nemen. Bij zware besmetting kan je dier ziek worden: diarree, braken, doffe vacht en gewichtsverlies zijn aanwijzingen. Spoelwormen geven typisch een dik buikje.

Ook voor onze eigen gezondheid is het van belang je huisdier op tijd te ontwormen, want ook mensen, met name jonge kinderen, kunnen besmet worden met wormeitjes.

Zorg er dus voor dat wormen geen kans krijgen om je viervoeter te besmetten door ze het hele jaar door te beschermen met 1 van onze ontwormingsproducten!

Meest gekocht door onze klanten:

Milbemax zijn smakelijke tabletten die beschermen tegen lintwormen, haakwormen, zweepwormen en longwormen. Bij maandelijkse toediening is er ook bescherming tegen hartworm.

drontal zijn smakelijke en deelbare tabletten. Breed werkend tegen alle soorten wormen. 1 tablet per 4 kg. Ook geschikt voor kittens.

Panacur is een breedspectrum tablet en kan ingezet worden om alle soorten wormen af te doden. Voordeel: kan gebruikt worden bij problemen ten gevolge van Giardia.