Vlooien en teken

Bezig met laden...
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 31

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 31

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Pharmapets heeft naast kattenvoer, ook middelen tegen vlooien en teken in het assortiment! Dit om uw dier optimaal te beschermen tegen deze vervelende beestjes. Niet alleen zorgen vlooien en teken voor heel wat ongemak en jeuk bij je kat, ze brengen ook ziektes over op je dier. Zo zijn vlooien dikwijls besmet met eitjes van de lintworm en zijn teken overbrengers van onder andere de ziekte van Lyme.

Vlooien en teken zijn tegenwoordig aanwezig het hele jaar door! Zorg er dus voor dat vlooien en teken geen kans krijgen om je viervoeter te bijten door ze het hele jaar door te beschermen met 1 van onze producten!

Ook voor producten om te ontwormen kan je op onze website terecht. Bestel nu de producten die je nodig hebt aan de scherpste prijzen!

Meest gekocht door onze klanten:

Advantage is een makkelijk aan te brengen vloeistof in pipet die vlooien doodt. Werkingsduur: 4 weken

  • Snelwerkend en doeltreffend
  • Ook tegen vlooienlarven in de omgeving
  • Ideaal bij vlooienallergie

Frontline combo is een makkelijk aan te brengen pipet ter bestrijding van vlooien, teken en onvolwassen vlooienstadia. Werkingsduur: 4 weken

  • Zeer effectief
  • Pakt ook vlooieneitjes, larven en poppen en voorkomt op die manier dat de omgeving/huis besmet raakt.

Fronline spray is een handige sprayfles die alle vlooien op je kat doodt binnen 24u. Eveneens werkzaam tegen teken en bijtende luizen. Werkingsduur: 4 weken

  • Mag zowel bij kat als hond gebruikt worden
  • Geschikt voor pups en kittens, drachtige en zogende dieren

Frequently asked questions

Hoeveel keer per jaar moet ik mijn kat behandelen tegen luizen?

Als je weet dat er veel luizen in je omgeving zijn,  behandel je best je kat om de twee à drie maand tegen luizen. Teken zijn actiever in de warmste maanden. Het is belangrijk je kat gedurende het hele jaar te behandelen tegen luizen en teken te behandelen voor de meest efficiënte bescherming.

Wanneer moet ik mijn kat behandelen met een anti-parasitair middel?

Het is belangrijk je kat op het juiste moment tegen parasieten te behandelen. Een ononderbroken behandeling gedurende het hele jaar is aan bevolen. Zachtere winters laten parasieten toe zich doorheen het hele jaar te verspreiden. Zelfs tijdens koudere maanden kunnen luizen zich volop voortplanten in de warmte van de huizen. De behandeling tegen luizen en teken moet dus het hele jaar volgehouden worden.

Welke producten tegen luizen werken voor katten?

Producten tegen luizen voor katten bestaan in verschillende vormen: spot-on pipetten en anti-luizen sprays, elke maand op de nek van de kat aan te brengen, de halsband tegen luizen die continu het product loslaat, ontworming tegen interne parasieten, pillen, als de huid van je kat gevoelig is, shampoo voor als je kat besmet is.