Hill's

Bezig met laden...
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 190

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 190

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Hill’s hondenvoer – alleen het beste voor jouw hond

Hill’s behoort tot het topsegment van de hondenvoedingsmarkt en is erkend wereldleider op het vlak van nutritionele gezondheidszorg voor honden. Kies voor jouw hond de juiste voeding uit het assortiment. Heb je vragen? We geven je gratis professioneel advies.

Hill's Prescription Diet

Kampt jouw hond met een bepaalde aandoening, zoals overgewicht, nier- of spijsverteringsproblemen of allergieën? Hill’s Prescription Diet zijn gebalanceerde korrels die zorgvuldig zijn samengesteld om jouw hond te helpen.

Hill's Science Plan

Met het Hill’s Science Plan hondenvoer ben je zeker dat je hond alles binnenkrijgt wat hij nodig heeft om gelukkig en gezond te zijn. Het is een hoogwaardig gamma hondenvoeding, waarvan de voordelen klinisch bewezen zijn.

Waarom bij Pharmapets bestellen?

Kwaliteit primeert

Wij gaan voor hoge kwaliteit en verkopen enkel merken waar we 100% achter staan

Persoonlijke hulplijn

Heb je vragen over de voeding van je hond? Onze dierenarts geeft met plezier persoonlijk advies. Contacteer ons hier.

Alles voor uw dier

Een gelukkig huisdier, daar doen we het voor.

Ander voer?

Niet het hondenvoer dat je zoekt? Kijk dan eens op ons volledig overzicht hondenvoer.

Frequently asked questions

Waar kan ik Hill’s hondenvoeding vinden?

De hondenvoeding van Hill’s is beschikbaar in de winkel, bij de dierenarts, of op websites zoals de onze die zich specialiseren in voeding voor en het welzijn van huisdieren. De hondenvoeding van Hill’s voldoet de verschillende mogelijke voedingsbehoeften van je hond, ongeacht de grootte of gezondheidsproblemen van je hond.

Wat zijn de verschillende voedingslijnen van Hill’s hondenvoeding?

Het hondenvoer van Hill’s voldoet aan alle voedingsbehoeften van je hond: puppy, volwassen hond, gesteriliseerde hond of senior hond. Het ruime aanbod is ook aangepast aan de grootte van de hond en zijn eetlust, met meerdere mogelijke smaken. In het gespecialiseerde gamma Hill’s Prescription Diet vind je medische voeding die voldoet aan de behoeften van honden met aandoeningen als artrose, allergie, of andere.

Hoelang is de hondenvoeding van Hill’s houdbaar?

Op elke verpakking van Hill’s hondenvoer staat een uiterste houdbaarbeidsdatum, tot deze datum blijft de voeding eetbaar indien de verpakking niet beschadigd is en gesloten blijft. Eens de verpakking geopend is blijft het voer bruikbaar gedurende ongeveer een maand. De versheid van de voeding wordt beïnvloed door de manier waarop de voeding bewaard wordt – bij voorkeur op een frisse en droge plaats.