Gebit snacks

Bezig met laden...
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 64

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 64

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Gezonde tanden

Als de tanden van je hond goed verzorgd zijn, kan dat je enkele bezoeken aan de dierenarts besparen. Tandplak en tandsteen kunnen voor verregaande gezondheidsproblemen zorgen. Daarom raden dierenartsen aan de tanden van je hond regelmatig te poetsen.

Snoepen helpt het poetsen

Je hond geeft geluk, er bestaan snacks die lekker zijn én gezond voor de tanden. Geef je hond gerust een enzymatische kauwstrip om zich op uit te leven. Deze kauwstrips verwijderen niet alleen het aanwezige tandplak, het gaat ook de vorming van nieuw tandplak tegen. Je hond heeft een lekkere snack en jij hebt minder werk aan zijn tanden.

Wat extra hulp?

Als je hond weinig geduld heeft voor tanden poetsen, kan je die pogingen aanvullen met minder storende middelen. Onze snacks voor een gezond gebit kunnen zeker helpen. Daarnaast kan je eventueel de voeding van je hond aanpassen. Korrels zijn beter voor het gebit dan natvoer. Je kan eventueel een poeder door de voeding mengen om tandsteen te helpen afbreken. Of je kan het standaardvoer vervangen door hondenvoer voor het gebit.

Waarom bij Pharmapets bestellen?

Aan je deur geleverd

Je kan in enkele klikken je bestelling plaatsen, wij zorgen voor de rest. Vanaf €39 is de levering zelfs gratis.

Nuttige tips

Als je wilt blijven we in contact en geven we regelmatig specifieke tips om je huisdier in topvorm te houden.

Alles voor uw dier

Een gelukkig huisdier, daar doen we het voor.