Sanimed Senior - Kattenvoer - 4,5kg

SANIMED Senior is een volledig diervoeder voor senior katten.

Formaat
4.5kg 1.5kg
Op voorraad
SKU
vet_A0001071
32,60
Direct leverbaar
1 à 2 werkdagen
  • Snelle levering met PostNL
  • Gratis levering vanaf € 50
  • Laagste prijs in de Benelux
  • Advies van dierenartsen
Omschrijving

SANIMED Senior

SANIMED Senior is een volledig diervoeder voor senior katten.

Wanneer uw kat een Senior is, is het belangrijk om de lichaamsconditie van uw kat te onderhouden en het verlies van functies bij de kat op leeftijd te beperken. SANIMED Senior is, net zoals alle andere SANIMED voeders, natuurlijk en samengesteld ter ondersteuning van een lang en gezond kattenleven.

SANIMED Senior

Dankzij hoogwaardige grondstoffen is de verteerbaarheid van SANIMED Senior optimaal. Het lagere eiwitgehalte in de voeding zorgt ervoor dat lever en nieren minder worden belast. 

Urinewegaandoeningen

Ook bij de oudere kat komen urinewegaandoeningen, veroorzaakt door blaasgruis of blaasstenen, veel voor. Naast struviet zien we bij oudere katten ook vaak oxalaat. Het risico verminderen van de vorming van beide vormen van blaasgruis is mogelijk door een urine pH van ongeveer 6.8 en een lage concentratie van de struvietvormende componenten (magnesium, ammonium, fosfaat).

Nierfalen

Nierfalen is naast blaasgruis één van de meest voorkomende aandoeningen bij katten en komt voor bij 30% van de katten ouder dan 15 jaar. SANIMED Senior bevat een laag gehalte aan eiwit om de nieren te ontlasten. Het lage gehalte aan fosfor, eiwit en het hoge gehalte aan meervoudig onverzadigde omega-3 vetzuren ondersteunt de nieren van uw kat.


SANIMED Senior ondersteunt dankzij de geoptimaliseerde samenstelling een gezond leven. Het voedingsschema geeft u een indicatie van de hoeveelheid voeding die uw kat nodig heeft. Houd de lichaamsconditie en het -gewicht goed in de gaten en pas indien nodig de hoeveel voeding aan.

Voedingsschema
Samenstelling

rijst, gerst, maïs, dierlijk vet (gevogelte, rund), maïsgluten, dierlijk eiwitextract, gedehydreerd gevogelte, gedroogde bietenpulp, gedehydreerde vis, visolie (zalmolie), gehydrolyseerde kippenlever, mineralen, gist, heeleipoeder, cellulose, lijnzaadolie

Kenmerken
  • Zeer smakelijk en verteerbaar 
  • Laag eiwitgehalte om lever en nieren minder te belasten 
  • Draagt bij aan een gezond milieu in de blaas 

Specificaties
Meer informatie
Grootte dier Alle rassen
Levensfase Senior
Aandoening Ouderdom
Graanvrij Nee
Meer informatie
Biologisch Nee
Merk Sanimed
Levertermijn 1 à 2 werkdagen

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sanimed Senior - Kattenvoer - 4,5kg
Uw waardering
Sanimed Senior - Kattenvoer - 4,5kg

Sanimed Senior - Kattenvoer - 4,5kg

32,60
Direct leverbaar
1 à 2 werkdagen