Halsband

Bezig met laden...
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Frequently asked questions

Hoe kies ik de beste halsband tegen luizen voor mijn kat?

Een halsband tegen luizen en teken is een sterk middel om je kat duurzaam te beschermen, in combinatie met regelmatige anti-parasitaire behandelingen. De halsband moet aangepast zijn aan de leeftijd en grootte van je kat en moet lang genoeg werken. Kies voor een halsband met een beveiliging, die vermijd dat je kat zichzelf verstikt als de halsband ergens blijft hangen.

Hoe zorg ik dat mijn kat haar halsband niet verliest?

Als je kat regelmatig zijn halsband tegen luizen verliest, kijk je best na of de halsband genoeg aansluit rond de nek van je kat. De halsband past goed als je met twee vingers onder de halsband kan, maar niet meer dan dat. Controleer de halsband regelmatig aangezien deze doorheen de tijd losser kan gaan zitten.

Hoe kies ik tussen een halsband of spot-on behandeling?

Welk middel tegen luizen je gebruikt hangt af van de leeftijd, het gewicht, de vacht en de omgeving van je kat. De halsband is niet de beste optie voor langharige katten, aangezien die niet voldoende contact heeft met de huid van de kat. spot-on behandelingen zijn een betere optie als je kat niet van halsbanden houdt of vaak zijn halsband verliest.