Carnilove

Bezig met laden...
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Frequently asked questions

Wat is de samenstelling van kattenvoeding van Carnilove?

De voeding van Carnilove bevat geen granen, om het risico op allergie te verminderen. De concentratie aan mineralen is strikt gecontroleerd om nier- of urineproblemen te vermijden. De voeding van Carnilove is rijk aan dierlijke proteïne van hoge kwaliteit en plantaardige ingredënten rijk aan vezels en vitaminen. Zo draagt de voeding van Carnilove bij het welzijn van je kat en is een kwalitatieve voeding voor elke leeftijd en aandoening verzekerd.

Waarom zou ik overschakelen naar graanvrije voeding voor mijn kat?

Katten zijn strikt carnivoren. Goede kattenvoeding bevat bevat dus een hoog gehalte aan dierlijke proteïne van hoge kwaliteit. Het toevoegen van granen aan kattenvoeding verhoogt het gehalte aan koolhydraten. Over het algemeen zijn die koolhydraten van mindere kwaliteit en verantwoordelijk voor gewichtstoename, spijsverteringsstoornissen en zelfs allergieën. De kattenvoeding van Carnilove is graanvrij voor het welzijn van je dier.

Welk vlees wordt gebruikt in de kattenvoeding van Carnilove?

De kattenvoeding van Carnilove werd ontwikkeld om te voldoen aan de natuurlijke voedingsbehoeften van katten: vlees en vis, bosvruchten, groenten, maar geen granen of aardappel. De verschillende recepten van Carnilove kattenvoeding bevatten kalkoen en zalm, bron van essentiële vetzuren, eend, fazant, lam of wild zwijn.