• GRATIS LEVERING
    Vanaf €50, anders €3,99
  • DE LAAGSTE PRIJS
    Onze prijzen worden dagelijks aangepast
  • ADVIES VAN SPECIALISTEN
    Onze dierenartsen helpen jou en je huisdier graag!

Yarrah

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
Top

 Kent u Yarrah al?

Yarrah is de enige en eerste diervoerproducent met een complete range aan biologische producten! Ze werken uitsluitend met kippen, runderen en kalkoenen die een beter leven hebben gehad. Weg met vlees uit megastallen of plofkippen!

Biologisch is 100% puur en dus gezond. Bio is voor Yarrah geen hype maar een bewuste keuze om positieve verandering ook in de kattenvoermarkt teweeg te brengen. De ingrediënten van de hondenvoeders worden gehaald bij boeren en veehouders die -net als Yarrah- de wereld graag wat beter maken. Vertrouwen is goed, maar controle moet. Daarom bezoekt de kwaliteitsmanager van Yarrah alle leveranciers persoonlijk om met eigen ogen te zien dat de dieren een beter leven hebben.

Bovendien zijn de producten van Yarrah vrij van chemische antioxidanten, kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen, geraffineerde suikers en genetisch gemanipuleerde ingrediënten.

Ook is Yarrah voeding 100% proefdiervrij, dit wil zeggen dat Yarrah bij het testen van hun product, de brokjes opgestuurd worden naar de baasjes zelf die hun kat thuis laten proeven in plaats van proefdierhonden op te sluiten als testpubliek.

Yarrah is het eerste (biologische) diervoermerk met de drie volle sterren van het Beter Leven Keurmerk. Dit keurmerk werd in 2007 geïntroduceerd door de Dierenbescherming om het dierenwelzijn van dieren die voor consumptie gebruikt worden te verbeteren.

Ben jij het baasje die ecologie & duurzaamheid hoog in het vaandel draagt? Draag je graag je steentje bij om mee te helpen aan een betere wereld? Vind je herkomst van voeding erg belangrijk? Trek dit dan door naar de voeding van je kat en ga voor Yarrah.