• GRATIS LEVERING
  Vanaf €50, anders €3,99
 • DE LAAGSTE PRIJS
  Onze prijzen worden dagelijks aangepast
 • ADVIES VAN SPECIALISTEN
  Onze dierenartsen helpen jou en je huisdier graag!

Purina

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
Top

Purina Proplan kattenvoer is hoogstaande voeding voor je kat. Het is therapeutische voeding die bijdraagt aan het welzijn van je kat. Bij Pharmapets kan je de gespecialiseerde kattenvoeding van Purina online bestellen.

Purina Proplan Veterinay Diets is het gespecialiseerde gamma therapeutisch kattenvoer van Purina. Dit kattenvoer van topkwaliteit werd speciaal ontwikkeld voor katten met specifieke klachten en behoeftes.

Purina brengt al meer dan 80 jaar kwalitatief hoogstaande voeding voor huisdieren op de markt. Purina laat zijn kattenvoer ontwikkelen door een team van dierenartsen en voedingsdeskundigen.

Het ISFM, de Internationale Vereniging voor Kattengeneeskunde, is dé internationaal toonaangevende organisatie van medische experts die gespecialiseerd zijn in kattenverzorging- en geneeskunde. Het ISFM erkent dat Purina een nutritionele bijdrage levert aan het welzijn van katten.

Purina Proplan kattenvoer:

 • hoogwaardige voeding met wetenschappelijk aangetoonde gezondheidsvoordelen voor katten
 • elk recept is een complete en evenwichtige mix van alle essentiële voedingsstoffen voor een goede gezondheid
 • Purina kattenvoer bevat echt vlees van kalkoen, lam, kip en rund. In het kattenvoer zit geen vleesmeel, soja of dierlijke afvalproducten. Alle ingrediënten zijn van hoogwaardige kwaliteit.
 • de recepten zijn wetenschappelijk samengesteld ter ondersteuning van de gezondheid in elke levensfase.

Purina kattenvoer, afgestemd op de specifieke behoeftes van jouw kat

Purina Proplan is kattenvoer dat werd ontwikkeld om katten met specifieke behoeftes therapeutisch te ondersteunen. Wanneer je kiest voor Purina, geef je je kat een lang en gezond leven. Want de gezondheid van je kat, begint bij gezonde voeding.

Je kan van het merk Purina zowel droogvoer als natvoer bestellen bij Pharmapets.

Enkele specifieke producten van Purina uit ons assortiment:

 

Purina kattenvoer koop je online bij Pharmapets

Bij Pharmapets kan je het volledige assortiment van Purina Proplan Veterinary Diets online bestellen. Vanaf €50 worden bestellingen bovendien gratis aan huis geleverd. Twijfel je welke voeding uit dit gespecialiseerde assortiment voor jouw kat het beste is?  De dierenartsen van Pharmapets geven je graag gratis advies.

Neem een kijkje in onze webshop en vind de juiste gespecialiseerde klinische dieetvoeding voor jouw kat.

Ander voer?

Bent u op zoek naar ander kattenvoer? Kijk dan eens op ons  volledig overzicht kattenvoer