Iams

Bezig met laden...
Geen producten gevonden voor deze selectie.

In 1946 richtte Paul F. Iams het merk Iams op. Hij ging op zoek naar hoogwaardige dierenvoeding om katten en honden een gelukkig, gezond en lang leven te kunnen geven. Hij ontdekte dat eiwitten en vetten van groot belang zijn in de voeding van katten. Hij was de eerste om katten te erkennen als carnivoren. Dit idee veranderde de hele dierenvoedingsindustrie.

Pioniers in kwaliteitsvoeding

Iams was het eerste merk dat op het idee kwam om katten te voederen als carnivoren. Ze ontwikkelden als eerste dierenvoeding op basis van dierlijke eiwitten, met formules aangepast aan de levensfase van je kat. De voedingen bevatten eiwitten en dierlijke vetten van topkwaliteit, welke zorgen voor nog meer smaak. Er zijn geen kleurstoffen, smaakstoffen en conserveringsmiddelen toegevoegd aan het kattenvoer van Iams.

Iams ontwikkelt voortdurend nieuwe producten. Ze houden daarbij rekening met de behoeftes van de huisdieren en hun baasjes. Zo is er bijvoorbeeld kattenvoer voor baasjes met meerdere katten.

Toonaangevend onderzoek

Iams heeft meerdere patenten. Het merk is toonaangevend op vlak van onderzoek naar dierenvoeding. Iams zet zich wereldwijd in om de gezondheid van huisdieren te bevorderen.

Hoge kwaliteitseisen

Iams stelt hoge kwaliteitseisen. Het merk werkt enkel met hoogwaardige ingrediënten. Bovendien wordt het productieproces onderworpen aan strenge controles. Van elk product worden voortdurend monsters genomen om de voedingswaarde te analyseren. Voedselkwaliteit en voedselveiligheid zijn erg belangrijk voor Iams.

Het Iams assortiment bestel je online bij Pharmapets

Iams Proactive Health

Dit uitgebalanceerde kattenvoer is afgestemd op de specifieke levensfase van je kat en op specifieke behoeftes

  • voor kittens jonger dan één jaar en voor zogende of drachtige katten
  • voor katten tussen één en zes jaar
  • voor katten vanaf zeven jaar
  • helpt je kat om minder haarballen te hebben
  • voor baasjes met meerdere katten. Dit kattenvoer bevat verschillende smaken in één verpakking, niet elke kat heeft immers dezelfde voorkeuren
  • voor gesteriliseerde katten die neigen tot overgewicht

Iams Delights

Iams Delights is innovatief natvoer voor katten met een onweerstaanbare smaak. Zelfs de meest kieskeurige kat zal hiervan smullen! Gebraden Kalkoen en Eend in Gelei of Gestoomde Zalm en Kabeljauw in saus? Je vindt in dit ruime gamma vast het perfecte kattenvoer voor jouw kieskeurige kat.

Iams Naturally

Iams Naturally is compleet uitgebalanceerd kattenvoer op basis van natuurlijke ingrediënten. Wat denk je van Iams Naturally Oceaankabeljauw in saus of Iams Naturally Atlantische Zalm en Rijst om je kat te verwennen? Er is een ruime keuze aan verschillende smaken in dit assortiment.

Ander voer?

Bent u op zoek naar ander kattenvoer? Kijk dan eens op ons volledig overzicht kattenvoer

Waarom bij Pharmapets bestellen?

Aan je deur geleverd

Je kan in enkele klikken je bestelling plaatsen, wij zorgen voor de rest. Vanaf €39 is de levering zelfs gratis.

Nuttige tips

Als je wilt blijven we in contact en geven we regelmatig specifieke tips om je huisdier in topvorm te houden.

Alles voor uw dier

Een gelukkig huisdier, daar doen we het voor.