Hill's

Ontdek onze selectie kattenvoeding van Hill's tegen aantrekkelijke prijzen. Deze brokken, aanbevolen door dierenartsen, combineren smaak en gezondheidsvoordelen voor jouw kat en garanderen zo het optimale welzijn van jouw huisdier. Of het nu gaat om een ​​ oudere kat die lijdt aan artrose, een speelse kitten of een kat die op zoek is naar het ideale gewicht, Hill's biedt een assortiment die aangepast is aan elk katachtig profiel. Ontdek ook onze speciaal ontworpen dispensers en kommen, die design en functionaliteit combineren.

Bezig met laden...
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Hill’s behoort tot het topsegment van de kattenvoedingsmarkt en is erkend wereldleider op het vlak van nutritionele gezondheidszorg voor katten. Op basis van wetenschappelijk onderzoek creëert Hill’s perfect gebalanceerd kattenvoer met vijftig verschillende voedingsstoffen. De voeding is aangepast aan de specifieke behoefte van je huisdier en houdt rekening met levensfase, levensstijl, grootte en speciale zorgbehoeften. Hill’s kattenvoer bevat van elke voedingsstof net die hoeveelheid die jouw kat nodig heeft. Bovendien is Hill’s voeding makkelijk verteerbaar, zodat je kat alle voedingsstoffen optimaal kan opnemen.

Voor elke kat de juiste voeding

Bij Pharmapets kan je de drie voedingslijnen van Hill’s kattenvoer makkelijk en snel online kopen. Bestel voor jouw kat de juiste voeding, afgestemd op zijn of haar individuele behoeftes. Wanneer je twijfelt welke voeding het beste is voor je kat, kan je je gratis laten adviseren door onze dierenartsen. Dit zijn de drie voedingslijnen van Hill’s kattenvoeding:

Hill’s Science Plan

Met Hill's Sciense Plan ben je er zeker van dat je de juiste voeding geeft om je kat gezond te houden.

Je hebt Hill's kattenvoer specifiek voor kittens, volwassen katten en senior katten. Er is kattenvoeding voor katten die neigen naar overgewicht, voor katten met een gevoelige huid, voor katten met een gevoelige maag, binnenhuiskatten, gesteriliseerde katten,…

Hill’s Science Plan:

  • Hoogwaardige voeding
  • Lekkere smaak
  • Niets kunstmatig
  • Aanbevolen door dierenartsen

Hill’s Ideal Balance

Hill's Ideal Balance is dé gezondheidsvoeding voor je kat. Hill’s kattenvoeding is perfect uitgebalanceerd en bevat enkel natuurlijke ingrediënten. Met deze voeding ondersteun je de immuniteit, vacht en spijsvertering van je kat.

Hill’s Ideal Balance:

  • bevat geen maïs, tarwe of soja
  • bevat kip als belangrijkste ingrediënt
  • bevat geen toegevoegde kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen.
  • is gemaakt met de fijnste natuurlijke ingrediënten.

Hill’s Prescription Diet

Deze therapeutische voeding werd speciaal ontwikkeld voor katten met een aandoening. Klinische tests hebben bewezen dat deze kattenvoeding de gezondheid van je kat kan herstellen. Hill's Prescription Diet heeft gespecialiseerde voeding voor de behandeling van overgewicht, nierproblemen, gewrichtsproblemen, maag-darmproblemen,….

Hill’s Prescription Diet:

  • Therapeutische voeding
  • Specifiek voor de problematiek van jouw kat.

Fixed formula, steeds dezelfde topkwaliteit

Hill’s werkt met een ‘fixed formula’, dit wil zeggen dat Hill’s altijd dezelfde ingrediënten in dezelfde verhoudingen gebruikt. Zo ben je zeker dat je kat steeds dezelfde topkwaliteit in zijn voederbak krijgt.

Ander voer?

Bent u op zoek naar ander kattenvoer? Kijk dan eens op ons volledig overzicht kattenvoer

Waarom bij Pharmapets bestellen?

Kwaliteit primeert

Wij gaan voor hoge kwaliteit en verkopen enkel merken waar we 100% achter staan.

Persoonlijke hulplijn

Heb je vragen over de voeding van je hond? Onze dierenarts geeft met plezier persoonlijk advies. Contacteer ons hier.

Alles voor uw dier

Een gelukkig huisdier, daar doen we het voor.