Kitten

Bezig met laden...
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 41

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 41

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Je wil natuurlijk alleen het beste voor jouw kleine, schattige kitten. Kitten voeding van hoogwaardige kwaliteit zorgt ervoor dat je kitten gezond groeit. Kies daarom voor speciale kitten voeding. Voeding voor volwassen katten bevat niet voldoende voedingsstoffen voor je kitten. Een kleine kitten moet nog goed groeien en gezonde botten ontwikkelen. Bovendien verbruiken kittens massa’s energie terwijl ze rennen, spelen en ondeugend zijn. Bij Pharmapets hebben we een groot aanbod speciaal aangepast eten voor je kitten. Met enkele muisklikken kan je online kattenvoeding kopen voor je kitten. Zo groeit jouw kleine schat op tot een mooie, gezonde en vitale kat!

Enkele tips voor de voeding van je kitten

Waar moet je op letten bij de voeding van je kitten? Pharmapets geeft enkele tips:

  • Geef je kitten de eerste dagen de voeding die hij of zij gewend is. Na vijf à zeven dagen kan je geleidelijk aan overschakelen naar andere voeding.
  • Kies voor kitten voeding. Deze kattenvoeding bevat de vitamines en mineralen die je kitten nodig heeft.
  • Je kitten heeft nog geen grote maag. Geef je kitten daarom be ter meerdere keren per dag kleine porties te eten dan alles in één keer.
  • Geef je kitten geen melk, daar worden ze ziek van. Je kan wel speciale kattenmelk geven.
  • Zorg dat je kitten de hele dag vers water kan drinken.

Ander voer?

Bent u op zoek naar ander kattenvoer? Kijk dan eens op ons volledig aabod kattenvoer

Waarom bij Pharmapets bestellen?

Kwaliteit primeert

Wij gaan voor hoge kwaliteit en verkopen enkel merken waar we 100% achter staan.

Persoonlijke hulplijn

Heb je vragen over de voeding van je hond? Onze dierenarts geeft met plezier persoonlijk advies. Contacteer ons hier.

Alles voor uw dier

Een gelukkig huisdier, daar doen we het voor.

Frequently asked questions

Wanneer kan ik korrels beginnen geven aan een kitten?

De voeding van je kitten is essentieel voor zijn groei. Om het best aan de behoeften van je kitten te voldoen wordt aangeraden vanaf 4 weken korrels aan te bieden. Vanaf dat moment begint de moederkat geleidelijk de moederrol af te bouwen en kan ze weigeren de kittens te laten zogen. Gedurende de volgende 4 weken maken de kittens geleidelijk de overgang naar de korrels.

Hoe kies ik tussen korrels of natvoer voor mijn kitten?

De voeding van een kitten kan bestaan uit korrels en natvoer. Om een evenwichtig dieet te bekomen is het belangrijk beide soorten voeding juist te doseren. Korrels kunnen vrij beschikbaar zijn voor de kittens. Natvoeding kan je één keer per dag aanbieden, geduurende 10 dagen ongeveer de dosis van een soeplepel. Eens de darmen van de kitten aan de natvoeding gewoon zijn kan je de dosis verdubbelen.

Hoeveel voeding moet ik aan een kitten geven?

Kittens, in tegenstelling tot puppy’s, kunnen van heel jonge leeftijd hun voedselinname zelf reguleren. Je kan dus heel de dag korrels vrij beschikbaar stellen. Zo kan je kitten gedurende de dag meerdere keren kleine porties eten, als hij er nood aan heeft. Als je kitten er niet in slaagt zijn voedselinname te reguleren, kan je drie keer per dag een kleinere portie aanbieden.