Adult

Eens je kat volgroeid is veranderen haar nutritionele behoeften. Dan schakel je best over naar adult kattenvoeding. Het voer in dit assortiment werd zorgvuldig uitgekozen door de PharmaPets dierenartsen. De voeding die je bij PharmaPets vindt, is van de hoogste kwaliteit.
Volwassen katten hebben niet zo’n energierijk voedsel nodig als kittens. Het is belangrijker dat hun voeding juist uitgebalanceerd is om hun gewicht op pijl te houden en alle nodige voedingsstoffen aan te leveren. De nutriënten in deze recepten dragen onder andere bij aan een sterke spierontwikkeling.
Is jouw kat gesteriliseerd? Sterilisatie heeft een grote invloed op het metabolisme van je kat. Neem eens een kijkje bij de gespecialiseerde voeding voor gesteriliseerde katten.
In dit assortiment heb je een ruime keuze tussen verschillende soorten en smaken. Met keuze tussen topmerken, natvoer of korrels, en verschillende smaken, vind je vast iets dat je kat aanspreekt.

Bezig met laden...
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Adult kattenvoeding is dé kattenvoeding voor je volwassen kat. Deze voeding bevat de juiste mineralen, eiwitten en vitaminen die je volwassen kat nodig heeft. Bestel eenvoudig en snel je kattenvoeding online bij Pharmapets.

Vanaf de leeftijd van 1 jaar is jouw kat een volgroeide volwassen kat geworden. Het gedrag van je kat is nu anders dan dat van een kitten. Hierdoor veranderen ook de voedselbehoeftes van je kat. Een volwassen kat heeft nood aan kattenvoeding van hoogwaardige ingrediënten die goed verteerbaar zijn.

Waarom kiezen voor kattenvoeding voor volwassen katten?

Adult kattenvoer is speciaal ontwikkeld voor volwassen katten. Een kat is een echte vleeseter en heeft nood aan dierlijke eiwitten. Wanneer je kiest voor kwaliteitsvol kattenvoer voor je volwassen kat, dan bevat deze kattenvoeding alle nodige eiwitten en mineralen. Dankzij een goed uitgebalanceerde voeding zal de vacht van je kat gaan glanzen en krijg je een energieke, gezonde kat in huis.

Verschillende soorten kattenvoer voor volwassen katten

  • Pharmapets biedt droogvoer en natvoer aan. Veel katten verkiezen natvoer , maar ook droogvoer heeft zijn voordelen. Het is makkelijk in gebruik en droogvoer is langer houdbaar dan natvoer.
  • Je kan bij Pharmapets kiezen uit verschillende smaken. De ene kat is immers gek op kip, de andere houdt meer van lamsvlees. In ons assortiment vind je vast de smaak waar je kat van houdt.
  • Pharmapets biedt je online een ruim assortiment kattenvoeding voor volwassen katten van gerenommeerde merken zoals Hill’s, Natural Greatness en Carocroc. Selecteer jouw favoriete merk in ons keuzemenu.
  • Heeft je volwassen kat gezondheidsproblemen? Kies dan voor de gespecialiseerde dieetvoeding in ons gamma. Selecteer het gezondheidsprobleem van je kat in ons keuzemenu en je komt meteen te weten welk kattenvoer jouw kat ondersteunt.
  • Elk kattenras heeft zijn eigen noden op vlak van voeding. Bij Pharmapets kan je kattenvoeding online bestellen, specifiek voor elk ras.

Enkele tips voor de voeding van je volwassen kat

  • Het is belangrijk om je kat niet te overvoeden. Heel wat katten hebben overgewicht en dit leidt tot aandoeningen zoals diabetes of hartziekten.
  • Volg de richtlijnen op de verpakking van het adult kattenvoer of vraag raad aan je dierenarts
  • Zorg dat je kat in alle rust kan eten.
  • Droogvoer kan een hele dag in het voederbakje blijven. Wanneer je kat niet al zijn natvoer heeft opgegeten moet je dit verwijderen, want natvoer bederft snel.
  • Hou de conditie van je kat in de gaten: glanst de vacht van je huisdier? Plast je kat regelmatig? …
  • Zorg steeds voor vers drinkwater voor je kat
  • Geef je volwassen kat aangepast adult kattenvoer

Ander voer?

Bent u op zoek naar ander kattenvoer? Kijk dan eens op ons volledig aanbod kattenvoer

Waarom bij Pharmapets bestellen?

Aan je deur geleverd

Je kan in enkele klikken je bestelling plaatsen, wij zorgen voor de rest. Vanaf €39 is de levering zelfs gratis.

Nuttige tips

Als je wilt blijven we in contact en geven we regelmatig specifieke tips om je huisdier in topvorm te houden.

Alles voor uw dier

Een gelukkig huisdier, daar doen we het voor.