Hart

Bezig met laden...
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Een hart verzorgen

ls je kat een hartaandoening heeft, is het cruciaal je kat de juiste voeding te geven. Dankzij onze selectie aan kattenvoer voor hartaandoeningen krijgt jouw kat de juiste portie energie en voedingsstoffen om gezond te blijven. Onze dierenarts beveelt gespecialiseerde voeding aan van merken als Royal Canin, Hill’s, Virbac en Specific om de activiteit van je kat te ondersteunen.

Complete voeding voor complete zorg

In combinatie met medische zorg van je dierenarts kan de juiste voeding een groot verschil maken voor je kat. Elk geselecteerd product is complete voeding, aangepast aan de behoeften van een zwak hart: omega 3 en 6 vetzuren, taurine, thiamine, foliumzuur, vitamine B12, beta-caroteen, … Net als hoog kwalitatieve eiwitten van onder andere zalm of gevogelte.
De samenstelling van deze korrels en natvoeding is samengesteld om gewichtstoename te vermijden, vnl. voor die rassen die gevoelig zijn voor overgewicht zoals de Perzische kat of de Britse korthaar. Kijk ook eens naar onze voeding voor oudere katten, of als je kat hier ook last van heeft, voeding tegen artrose of voor katten met diabetes.

Waarom bij Pharmapets bestellen?

Aan je deur geleverd

Je kan in enkele klikken je bestelling plaatsen, wij zorgen voor de rest. Vanaf €39 is de levering zelfs gratis.

Nuttige tips

Als je wilt blijven we in contact en geven we regelmatig specifieke tips om je huisdier in topvorm te houden.

Alles voor uw dier

Een gelukkig huisdier, daar doen we het voor.