Diabetes

Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Het juiste voer bij diabetes

Heeft je kat diabetes? In dat geval is het cruciaal je kat op een specifiek dieet te zetten. Daarom heeft Pharmapets een uitgebreide keuze aan voeding voor katten met diabetes, aan de beste prijzen. In combinatie met een medische begeleiding van de dierenarts kan deze voeding een werkelijk verschil maken voor je kat, zo voelt ze zich snel beter en blijft ze gezond. Deze voeding werd geselecteerd bij de beste merken voor voeding voor katten met diabetes, zoals Royal Canin, Hill’s, Trovet en Calibra.

Gezond verder spinnen

Deze voeding is rijk aan eiwitten en omega 3 en omega 6 vetzuren. Zo voldoet ze aan de voedingsbehoeften alle katten. Deze voeding bevat kwalitatieve kalkoen, zalm en essentiële voedingsstoffen voor de gezondheid van je kat. De meeste van deze recepten zijn graanvrij, voor een betere regeling van de insuline en hebben een laag gehalte aan vetstoffen om gewichtstoename te vermijden.
Diabetes komt voornamelijk voor bij oudere en gesteriliseerde katten. Neem zeker ook een kijkje bij onze aangepaste voeding.

Waarom bij Pharmapets bestellen?

Kwaliteit primeert

Wij gaan voor hoge kwaliteit en verkopen enkel merken waar we 100% achter staan.

Persoonlijke hulplijn

Heb je vragen over de voeding van je hond? Onze dierenarts geeft met plezier persoonlijk advies. Contacteer ons hier.

Alles voor uw dier

Een gelukkig huisdier, daar doen we het voor.