Urinewegen & blaas

Als jouw kat weinig actief is, overgewicht heeft of gesteriliseerd is, loopt hij een hoog risico op het ontwikkelen van urinewegproblemen. Onze voeding tegen urinestenen voor katten, van vertrouwde merken zoals Royal Canin, Virbac en Specific, zullen hem op een zachte manier verlichting bieden. Ze voorkomen de vorming van struvietstenen, urinewegaandoeningen en blaasontstekingen. De complete voeding, met natriumbisulfaat en een laag gehalte aan fosfor, magnesium en calcium, voldoet aan de behoeften van jouw huisdier. Betaalbaar en effectief, onze voeding is de ideale oplossing voor een snel herstel, zowel in natte voeding als brokjes. Onze dierenartsen staan voor je klaar bij deze aandoening.

Bezig met laden...
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Urine- en blaasproblemen bij je kat

Als jouw kat weinig actief is, overgewicht heeft of gesteriliseerd is, heeft je kat meer kans om urineproblemen te ontwikkelen. Met ons kattenvoer tegen urine- en blaasproblemen help je jouw kat deze hindernis te overkomen. We selecteerden voeding van merken als Royal Canin, Hill’s, Trovet en Specific tegen o.a. struvietstenen om je kat te helpen pijnvrij zijn behoefte te doen. Deze voeding is samengesteld met eiwitten en voedingsstoffen die de vorming van urinestenen, problemen aan de urinewegen of blaasontstekingen vermijden.

De juiste voeding

Deze volledige voeding is aangepast aan de voedingsnoden van alle katten en bevat natriumbisulfaat, wat de zuurtegraad van de urine bepaalt en de vorming van kristallen vermijdt. Deze voeding bevat ook een laag gehalte aan fosfor, magnesium en calcium. Met deze kwalitatieve en efficiënte voeding, aangeboden aan een voordelige prijs, zal je kat snel terug gezond worden. Geen paniek als je kat een kieskeurige eter is, we hebben zowel korrels als natvoer in ons aanbod. Bij katten kunnen urineproblemen soms ook het gevolg zijn van stress. Neem dus zeker ook een kijkje bij onze voeding en verzorgingsproducten tegen stress.

Waarom bij Pharmapets bestellen?

Kwaliteit primeert

Wij gaan voor hoge kwaliteit en verkopen enkel merken waar we 100% achter staan.

Persoonlijke hulplijn

Heb je vragen over de voeding van je hond? Onze dierenarts geeft met plezier persoonlijk advies. Contacteer ons hier.

Alles voor uw dier

Een gelukkig huisdier, daar doen we het voor.