Kattenvoer

Top

Is jouw kat ook zo’n fijnproever? Katten zijn kieskeurige eters. Wanneer hun kattenvoer hen niet bevalt, trekken ze hun neusje op en laten het eetbakje onaangeroerd staan.  Bij Pharmapets kan je makkelijk en snel online kattenvoer kopen. Wij werken enkel met gerenommeerde topmerken zoals Royal Canin Hill’s en Carocroc . Bij ons bestel je kattenvoer met een lekkere smaak én met de juiste samenstelling van voedingsstoffen.  Je vindt in ons ruime assortiment vast en zeker het kattenvoer dat jouw kat graag zal eten!

Welk kattenvoer is het beste voor mijn kat?

De juiste voeding zorgt ervoor dat je kat gezond en fit blijft. Je wil je kat natuurlijk verwennen en gezond houden, dus kies je voor uitgebalanceerde, kwaliteitsvolle voeding.

Bij de keuze van juiste kattenvoer moet je rekening houden met de volgende criteria:

  • Leeftijdsfase van je kat: een speelse kitten moet nog groeien en verbruikt veel energie. De voedingsbehoeftes van een kitten verschillen dus erg van die van een senior kat. Pharmapets biedt kattenvoer aan voor kittens volwassen katten (adult) en senior katten .
  • Levensstijl van je kat: een binnenhuiskat verbruikt minder energie. De voeding voor een binnenhuiskat bevat minder calorieën dan die van een kat die vaak buiten gaat spelen.
  • Smaak: Elke kat heeft zijn eigen voorkeur qua smaak. De ene kat lust het liefste kip, de andere verkiest vis. Bij Pharmapets kan je kattenvoer online kopen in veel verschillende smaken.
  • Kattenras: een Britse korthaar is geen Siamese kat. Elk kattenras heeft zijn eigen noden op vlak van voeding. Hou hiermee rekening bij je keuze van kattenvoer .
  • Specifieke behoefte of aandoening: wanneer je kat gezondheidsproblemen heeft, zoals bijvoorbeeld overgewicht, diabetes of nierproblemen, dan moet je voor gespecialiseerde dieetvoeding kiezen. Deze  dieetvoeding ondersteunt hen dankzij een specifieke samenstelling van voedingsstoffen.

 

Enkele tips voor de voeding van je kat?

  • Zorg voor een zuivere voedselbak en drinkbak. Zet deze op een vaste plaats. Katten zijn gewoontedieren, ze houden niet zo veel van veranderingen.
  • Geen twee katten zijn dezelfde. Daarom moet je rekening houden met de individuele behoefte van jouw kat. Gebruik het advies op de verpakking van het kattenvoer als richtlijn en pas dit aan aan jouw kat. Vraag raad aan je dierenarts of aan de experts van Pharmapets.
  • Kies voor hoogwaardig kattenvoer van topkwaliteit. Bij merken zoals Hill’s en Royal Canin weet je zeker dat het kattenvoer uitgebalanceerd is.
  • Eet je kat zijn kattenvoer niet op? Waarschijnlijk vindt je kat het niet lekker. Probeer eens een andere smaak of kies voor voeding met een andere textuur.
  • Weeg je kat regelmatig. Zo kan je tijdig bijsturen wanneer je kat overgewicht heeft.

 

Koop het favoriete kattenvoer voor je kat online bij Pharmapets

Bij Pharmapets vind je een ruim gamma kattenvoer. We bieden in onze webshop standaardvoeding voor katten aan, maar ook gespecialiseerde dieetvoeding. Dankzij ons handige keuzemenu vind je snel en eenvoudig het kattenvoer waar jouw kat van zal smullen.

We willen het beste voor jouw kat en verkopen enkel topmerken zoals

, , ,...