Sanimed

Ontdek Sanimed, speciaal ontwikkeld voor de gezondheid van je huisdier en afgestemd op zijn voedingsbehoeften. Hun assortiment dieetvoeding biedt oplossingen voor voedselallergieën, urinewegstenen, artrose, nieraandoeningen en overgewicht. Kies uit diverse varianten, waaronder voeding met dierlijke eiwitten zoals eend of alternatieve eiwitten zoals insecten. Naast brokken heeft Sanimed ook handige 400g natvoerzakjes die makkelijk te bewaren en te serveren zijn. Voor puppy's, volwassenen en senioren bieden ze hoogwaardige complete voeding met aangepaste eiwitten, vitamines en mineralen voor elke levensfase. Het assortiment voor oudere honden is bijvoorbeeld verrijkt met vitamine-E en heeft een verminderd gehalte aan eiwitten en fosfor voor ontlasting van de lever en nieren.

Bezig met laden...
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Sanimed is hondenvoer van hoogstaande kwaliteit. Het hondenvoer van Sanimed wordt ontwikkeld op basis van wetenschappelijke kennis. Het merk heeft langdurige ervaring op vlak van het produceren van hoogwaardige dierenvoeding.

Waarom kiezen voor Sanimed hondenvoer?

  • Dierenartsen vertrouwen op Sanimed
  • Sanimed is een Nederlands merk, dat met zorg geproduceerd wordt bij Vobra Special Petfoods in Noord-Brabant
  • Sanimed bevat uitsluitend hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten
  • Aan het hondenvoer van Sanimed zijn geen geur- en smaakstoffen toegevoegd.
  • Het hondenvoer van Sanimed werd ontwikkeld door Professor Dr. Ir. Anton Beynen en is gebaseerd op grondig wetenschappelijke onderzoeken.
  • Het hondenvoer van Sanimed is zeer smakelijk, je hond zal er vast gek op zijn.
  • Alle producten van Sanimed zijn er in droog- en natvoer. Je kan deze perfect combineren.

Het assortiment van Sanimed

Sanimed Preventive

Voorkomen is beter dan genezen. Daarom wordt geadviseerd om je hond van puppy af op te voeden met Sanimed Preventive. Voor elke levensfase van je hond is er een hondenvoeding die is afgestemd op de ontwikkelingen en belangrijke kenmerken van die fase. Met dit hondenvoer geef je je hond alle voedingsstoffen die nodig zijn om lang en gezond te leven.

Sanimed Curative

Sanimed Curative is een voedingslijn van producten die de gezondheidsproblemen van je hond optimaal behandelen én die herhaling van die gezondheidsproblemen voorkomen. Sanimed Curative is verkrijgbaar als droogvoer en als worst. Deze worsten zijn een complete voeding je ook kan gebruiken als beloning of om het toedienen van medicatie te vergemakkelijken.

Waarom bij Pharmapets bestellen?

Kwaliteit primeert

Wij gaan voor hoge kwaliteit en verkopen enkel merken waar we 100% achter staan

Persoonlijke hulplijn

Heb je vragen over de voeding van je hond? Onze dierenarts geeft met plezier persoonlijk advies. Contacteer ons hier.

Alles voor uw dier

Een gelukkig huisdier, daar doen we het voor.

Ander voer?

Bent u op zoek naar ander hondenvoer? Kijk dan eens op ons overzicht van alle hondenvoer .