Pro Plan Purina

Kies voor Purina Pro Plan om jouw huisdier gezonde en hoogwaardige voeding te geven. Ontdek ons diverse assortiment Pro Plan Purina brokken, afgestemd op de unieke behoeften van elk huisdier: puppy's, volwassen honden, diabetische, sportieve, gesteriliseerde honden en meer. Aanbevolen door dierenartsen en samengesteld uit gezonde ingrediënten, verkrijgbaar tegen gunstige prijzen bij PharmaPets. Als je op zoek bent naar voeding die beter aansluit op het metabolisme en de behoeften van jouw huisdier, ontdek dan de selectie van brokken die specifiek zijn ingedeeld op basis van de grootte en het ras van de hond. Kies uit smaken zoals eend, kip, lam en zelfs vleesvrije opties. Daarnaast bieden ze ook graanvrije brokken aan voor alle rassen.

Bezig met laden...
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Purina Pro Plan Veterinay Diets is het gespecialiseerde gamma therapeutisch hondenvoer van Purina. Dit is geen gewoon hondenvoer, dit is voeding van topkwaliteit, speciaal ontwikkeld voor honden met specifieke klachten en behoeftes zoals diabetes, nierproblemen, overgewicht, spijsverteringsproblemen,… Purina bestaat al meer dan tachtig jaar en staat gekend om zijn uitstekende hondenvoer.

Pro Plan bestel je snel en eenvoudig online bij Pharmapets.

Purina Pro Plan Veterinary Diets:

  • Dit gespecialiseerde hondenvoer biedt je hond belangrijke, wetenschappelijk bewezen gezondsheidsvoordelen.
  • Alle ingrediënten zijn van hoogwaardige kwaliteit
  • Het unieke Purina bereidingsproces zorgt ervoor dat alle voedingsstoffen hun waarde, smaak en kwaliteit behouden.

Een uitgebreid assortiment, afgestemd op de specifieke behoeftes van jouw hond

Het assortiment van Purina Pro Plan is gebaseerd op de grootte en de levensfase van je hond. Van puppy tot senior, van klein tot groot, voor elke hond kan je vertrouwen op Purina Pro Plan.

Er is ook hondenvoer voor honden met speciale behoeftes:

Purina One

Purina ONE streeft ernaar eigenaren van huisdieren te voorzien van aangepaste voeding en dit met een assortiment van met droog- en natvoer voor honden en katten. Purina ONE bevat echt vlees, vis of gevogelte en zorgvuldig gekozen voedingsformules. Purina One geeft honden en katten de smaak waar ze van houden en het eiwit dat ze nodig hebben.

Waarom bij Pharmapets bestellen?

Aan je deur geleverd

Je kan in enkele klikken je bestelling plaatsen, wij zorgen voor de rest. Vanaf €39 is de levering zelfs gratis.

Nuttige tips

Als je wilt blijven we in contact en geven we regelmatig specifieke tips om je huisdier in topvorm te houden.

Alles voor uw dier

Een gelukkig huisdier, daar doen we het voor.

Ander voer?

Bent u op zoek naar ander hondenvoer? Kijk dan eens op ons overzicht van alle hondenvoer .