Hill's

Hill's hondenvoeding is hoogwaardige voeding die het welzijn van je hond ondersteunt. Hill's doet er alles aan om jouw hond een gelukkig leven te geven, en dit met behulp van wetenschappelijk verantwoorde voeding. Hill's heeft een ruim assortiment hondenvoeding op maat van de levensfase en situatie van je hond; voor puppy’s, volwassen honden, of gesteriliseerde honden.

Je vindt bij PharmaPets een ruim aanbod van Hill's aan gunstige prijzen. Vooral belangrijk als je hond medische voeding nodig heeft. Met Prescription Diet ontwikkelde Hill's een uitgebreid assortiment aan hoogstaande dieetvoeding. Ideaal voor het bestrijden van diabetes, het bevorderen van herstel of het onderdrukken van huidaandoeningen.

Bezig met laden...
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Hill’s hondenvoer – alleen het beste voor jouw hond

Hill’s behoort tot het topsegment van de hondenvoedingsmarkt en is erkend wereldleider op het vlak van nutritionele gezondheidszorg voor honden. Kies voor jouw hond de juiste voeding uit het assortiment. Heb je vragen? We geven je gratis professioneel advies.

Hill's Prescription Diet

Kampt jouw hond met een bepaalde aandoening, zoals overgewicht, nier- of spijsverteringsproblemen of allergieën? Hill’s Prescription Diet zijn gebalanceerde korrels die zorgvuldig zijn samengesteld om jouw hond te helpen.

Hill's Science Plan

Met het Hill’s Science Plan hondenvoer ben je zeker dat je hond alles binnenkrijgt wat hij nodig heeft om gelukkig en gezond te zijn. Het is een hoogwaardig gamma hondenvoeding, waarvan de voordelen klinisch bewezen zijn.

Waarom bij Pharmapets bestellen?

Kwaliteit primeert

Wij gaan voor hoge kwaliteit en verkopen enkel merken waar we 100% achter staan

Persoonlijke hulplijn

Heb je vragen over de voeding van je hond? Onze dierenarts geeft met plezier persoonlijk advies. Contacteer ons hier.

Alles voor uw dier

Een gelukkig huisdier, daar doen we het voor.

Ander voer?

Niet het hondenvoer dat je zoekt? Kijk dan eens op ons volledig overzicht hondenvoer.