Merken

Voor het welzijn van je hond maakte PharmaPets een zorgvuldige selectie uit het ruime aanbod aan hondenvoeding op de markt. Enkel de meest prestigieuze merken met hoogwaardige hondenvoeding in zowel brokken als natvoer werden geselecteerd. Daarom bieden wij merken aan als Royal Canin, Sanimed, Virbac, Specific en Hill's, die aan de criteria van onze dierenartsen voldoen. Zo kan je hond genieten van de beste hondenvoeding dat zijn gezondheid ondersteunt, aan een betaalbare prijs. Ontdek brokken die geschikt zijn voor de gevoelige spijsvertering van je hond, bijvoorbeeld zonder granen of schadelijke additieven. Geef je hond voeding die voldoet aan de specifieke behoeften van zijn ras: golden retriever, Duitse herder, husky of Yorkshire terriër. Bij PharmaPets vind je alles voor je hond: brokken, natvoer, en snacks.

Bezig met laden...
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Het beste voor je hond

Omdat we bij Pharmapets enkel het beste willen voor je hond, vind je bij ons enkel voeding van de beste merken. Geen vulmiddel, geen twijfel over kwaliteit: enkel de beste ingrediënten.

De beste merken

Onze dierenarts koos voor voeding van de beste merken op de markt van hondenvoer: Royal Canin , Hill's , Eukanuba , Sanimed , Specific en Trovet . Van deze merken vind je bij ons korrels, natvoer en snacks. Zo kan je zonder zorgen aan alle behoeften van je hond voldoen, tegen de beste prijzen.

Gezonde voeding

Ontdek hondenvoeding die de spijsvertering van je hond ondersteund met gezonde ingrediënten. Bovendien kan je kiezen voor graanvrij hondenvoer of voeding zonder toevoegingsmiddelen. Geef je hond de beste voeding met de juiste voedingsstoffen voor de gezondheid van je hond.

Op maat van jouw hond

Hier vind je voeding die perfect past bij je hond op basis van levensfase en ras. Heb je een kleine senior hond in huis? Of net een reusachtige actieve puppy? Bij Pharmapets vind je de beste voeding voor elk ras: golden retriever, labrador, cocker of bulldog.

Waarom bij Pharmapets bestellen?

Kwaliteit primeert

Wij gaan voor hoge kwaliteit en verkopen enkel merken waar we 100% achter staan

Persoonlijke hulplijn

Heb je vragen over de voeding van je hond? Onze dierenarts geeft met plezier persoonlijk advies. Contacteer ons hier.

Alles voor uw dier

Een gelukkig huisdier, daar doen we het voor.