Urinewegen

Heeft jouw huisdier last van blaasstenen of urinewegkristallen? Ontdek ons assortiment voeding, goedgekeurd door dierenartsen, speciaal ontwikkeld om deze problemen effectief te bestrijden. Met topmerken zoals Royal Canin, Sanimed, Virbac en Specific biedt je jouw huisdier een optimale gezondheid. Of het nu in de vorm van blikvoer of brokken is, onze hoogwaardige producten zijn zorgvuldig geselecteerd om jouw hond op een betaalbare manier verlichting te bieden. Ze zijn rijk aan eiwitten en essentiële voedingsstoffen, en zorgen voor een optimale bescherming van het urinestelsel. Bovendien zijn ze laag in natrium, wat gunstig is voor honden met overgewicht of nierproblemen. Onze voeding is geschikt voor diverse rassen.

Bezig met laden...
Geen producten gevonden voor deze selectie.

SOS urineproblemen

Heeft je hond last van blaasstenen of urinekristallen? Pharmapets heeft een uitgebreid aanbod met hondenvoeding die efficiënt is in het bestrijden van blaasstenen. Je vindt hier voeding van de beste merken om de gezondheid van je hond te helpen: Royal Canin , Hill's , Virbac , Trovet , Specific , … Droge korrels of natvoer, Pharmapets selecteerde de beste producten om je hond te helpen.

Voeding die helpt

Deze hondenvoeding bevat aangepaste eiwitten, weinig natrium, en de beste voedingsstoffen om het urinestelsel van je hond te beschermen. Deze kwaliteitsvoeding is ook geschikt voor honden met overgewicht of nierproblemen. De voeding in deze categorie is aangepast voor honden van alle rassen.

Waarom bij Pharmapets bestellen?

Aan je deur geleverd

Je kan in enkele klikken je bestelling plaatsen, wij zorgen voor de rest. Vanaf  €39 is de levering zelfs gratis.

Nuttige tips

Als je wilt blijven we in contact en geven we regelmatig specifieke tips om je huisdier in topvorm te houden.

Alles voor uw dier

Een gelukkig huisdier, daar doen we het voor.