Sterilisatie

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 26

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 26

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Andere noden na sterilisatie

Na sterilisatie of castratie daalt het metabolisme van jouw hond met wel 30%. Het is dus belangrijk de voeding aan te passen om gewichtstoename te vermijden. In de klassieke hondenvoeding – zelfs die van hoge kwaliteit – zit namelijk te veel energie voor een gesteriliseerde hond. Pharmapets koos gespecialiseerde voeding die rekening houdt met de veranderde voedingsbehoeften van je gesteriliseerde hond. Deze voeding telt minder calorieën, maar zal je hond wel een verzadigd gevoel geven. We willen niet dat je hond plots aankomt, maar hij mag uiteraard ook geen honger hebben. Mocht je hond toch te veel aangekomen zijn, dan kan je tijdelijk overschakelen naar voeding voor honden met overgewicht. 

Voeding van dé specialist

De voeding van elk merk dat wij verkopen is van hoogstaande kwaliteit. Maar er is één merk dat zichzelf heeft gespecialiseerd in aangepaste voeding voor gesteriliseerde honden. Bij Royal Canin vind je zelfs twee voedingslijnen waaruit je kan kiezen.

Royal Canin Sterilised

Dit gamma maakt deel uit van de standaard voeding van Royal Canin. Deze voedingslijn biedt zowel droge korrels als natvoer aan, die je naargelang de voorkeur van je hond puur of gemengd kan geven.
Korrels:

  • x-small voor honden tot 4 kg
  • mini voor honden tot 10 kg
  • medium voor honden van 11 tot 25 kg
  • maxi voor honden van 26 tot 44 kg

Natvoer: Sterilised Wet

Royal Canin VCN Neutered

Ook in de Veterinary Diet-lijn heeft Royal Canin een gamma ontwikkeld voor gesteriliseerde honden. Dit gamma bevat enkel droge voeding. Ook deze voeding is opgedeeld per grootte van de hond:

Waarom bij Pharmapets bestellen?

Aan je deur geleverd

Je kan in enkele klikken je bestelling plaatsen, wij zorgen voor de rest. Vanaf €39 is de levering zelfs gratis.

Nuttige tips

Als je wilt blijven we in contact en geven we regelmatig specifieke tips om je huisdier in topvorm te houden.

Alles voor uw dier

Een gelukkig huisdier, daar doen we het voor.