• GRATIS LEVERING
  Vanaf €50, anders €3,99
 • DE LAAGSTE PRIJS
  Onze prijzen worden dagelijks aangepast
 • ADVIES VAN SPECIALISTEN
  Onze dierenartsen helpen jou en je huisdier graag!

Puppy trainers

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
Top

Een puppytrainer, handig voor de zindelijkheidstraining

Je wil je lieve puppy natuurlijk zo snel mogelijk zindelijk maken. Lees zeker onze tips voor de zindelijkheidstraining na, zo word je puppy gemakkelijk zindelijk.

Om de zindelijkheidstraining goed te starten, kan je een puppytrainer gebruiken. Een puppytrainer is een handig en praktisch hulpmiddel dat veel fokkers en hondenliefhebbers gebruiken. Een puppytrainer is een plastic bakje waar je passende absorberende trainingsmatten of 'pads' in legt. De bak is waterdicht en stevig. De puppytrainer werd speciaal ontwikkeld voor hondjes die nog niet zindelijk zijn.

De puppytrainer is ook een handig hulpmiddel om honden die in huis plassen zindelijk te maken. Door hen te leren de puppytrainer te gebruiken, stop je het in huis plassen en ben je verlost van de vervelende geurtjes en de natte plekken.

Hoe gebruik je de puppytrainer?

Plaats de puppytrainer op een rustige plek. Zet hem niet in de buurt van de plek waar je puppy eet, slaapt of drinkt.

Je zet je puppy in de puppytrainer op momenten dat je vermoedt dat hij zijn behoefte moet doen. Bijvoorbeeld na het eten of wanneer hij onrustig is en begint rond te lopen en te snuffelen. Wanneer je puppy zijn behoefte doet, beloon je je huisdier. Zo leert je puppy snel dat dit de vaste plek is om zijn behoefte te doen. Je puppy leert zo dat het niet zomaar overal mag.

De voordelen van een puppytrainer

 • Een puppytrainer zorgt ervoor dat je interieur droog en proper blijft.
 • Het absorbeert vieze geurtjes. Na 30 seconden droogt de urine op.
 • De pootjes van je puppy blijven schoon en droog
 • Je puppy leert zo een vaste plek te gebruiken om zijn behoefte te doen.
 • Je hond stopt met in huis te plassen

Handige absorberende puppy training pads

Bij de aankoop van een puppytrainer zitten er absorberende pads bij. Je kan achteraf gemakkelijk online pads bij bestellen.

De pads kan je niet alleen te gebruiken in de puppytrainer, ze zijn ook erg handig om te gebruiken in de bench, in een kennel, in een reismand of in de auto. Zo zorg je ervoor dat die plekken steeds droog en hygiënisch blijven.

Koop je puppytrainer online bij Pharmapets

Bij Pharmapets bestel je je puppytrainer en extra absorberende pads gemakkelijk en eenvoudig online. Je plaats je bestelling in enkele muisklikken en we leveren je puppytrainer voor jou aan huis! Wanneer je voor €50 bestelt, leveren we gratis.