• GRATIS LEVERING
    Vanaf €50, anders €3,99
  • DE LAAGSTE PRIJS
    Onze prijzen worden dagelijks aangepast
  • ADVIES VAN SPECIALISTEN
    Onze dierenartsen helpen jou en je huisdier graag!

Poepzakjes

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
Top

Opgeruimd staat netjes

Met een hondenpoepzakje zorg je ervoor dat de omgeving netjes en opgeruimd blijft. Pharmapets verkoopt ook handige poepzakhouders die je aan de uitlaatlijn kan hangen, er zijn er zelfs waarin je ook beloningssnacks kan opbergen. Zo heb je steeds alles handig bij!

Er is niets zo vervelend als hondenpoep op de straat of in parken. Bovendien is het niet hygiënisch, er kunnen wormen of bacteriën in de uitwerpselen van honden zitten. Daarom: opgeruimd staat netjes. Zorg ervoor dat je altijd poepzakjes bij je hebt, dan kan je de behoefte van je hond makkelijk en proper verwijderen.

Er zijn verschillende soorten poepzakjes. Sommige zijn biologisch afbreekbaar, dat is beter voor het milieu. Zorg ervoor dat je steeds kwaliteitsvolle poepzakjes koopt die niet snel scheuren. Je wil immers geen vieze handen. Er zijn ook poepzakjes die geparfumeerd zijn. Je vindt ze in alle maten en kleuren.

Een handige poepzakhouder

Een poepzakhouder is handig en gemakkelijk. Zo heb je steeds genoeg zakjes bij je. De meeste poepzakhouders kan je aan de uitlaatlijn van je hond hangen, zo ga je nooit op stap zonder poepzakjes en is de kans klein dat je ze vergeet. Er zijn ook poepzakhouders waarin je ook beloningssnacks kan bewaren. Zo heb je altijd alles handig bij!

Poepzakjes en poepzakhouders bestel je online bij Pharmapets

Bij Pharmapets vind je een ruim assortiment poepzakjes en poepzakhouders. Je kan in enkele muisklikken je bestelling plaatsen. Pharmapets levert je bestelling aan huis, vanaf €50 is de levering zelfs gratis.