Heup & gewrichten

Voor de oudere levensfase van jouw huisdier bieden we geselecteerde oplossingen tegen artrose, een pijnlijke aandoening die hun mobiliteit beperkt. Gewrichtspijn en verslechtering van het kraakbeen zijn ook veelvoorkomende problemen bij honden. Bij PharmaPets hebben we speciaal geselecteerde producten en behandelingen tegen artrose voor honden, die zorgen voor een betere gewrichtsgezondheid en behoud van hun kraakbeen.
Onze hoogwaardige voedingssupplementen, ontwikkeld door gerenommeerde merken zoals Vetoquinol en Virbac, bieden welzijn en comfort aan jouw hond, ongeacht de grootte. Ze zijn samengesteld uit actieve ingrediënten zoals chondroïtine, zink, antioxidanten, glucosamine, evenals gunstige kruiden zoals duivelsklauw en moerasspirea. Deze producten verlichten pijn, verbeteren de mobiliteit en ondersteunen het gewrichtsmetabolisme. Bovendien hebben sommige componenten ontstekingsremmende eigenschappen. 

Bezig met laden...
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Pijnlijke heupen en gewrichten

Sommige ouder wordende honden kunnen gewrichtsproblemen en zelfs artrose ontwikkelen. Deze aandoeningen zijn erg pijnlijk en kunnen de mobiliteit ernstig verminderen. Deze gewrichtsproblemen kunnen ook leiden tot afbraak van het kraakbeen. Pharmapets heeft een aanbod samengesteld met supplementen die kunnen helpen bij artrose en andere gewrichtsproblemen in honden.

Verlicht de pijn voor je hond

Deze supplementen werden speciaal ontwikkeld om de gewrichten te ondersteunen en het kraakbeen te beschermen. Ze werden samengesteld met kwalitatieve ingrediënten, door de beste merken. Zo kan je hond, van om het even welk ras, weer comfort en een gevoel van welzijn ontdekken.
Deze producten bevatten verscheidene actieve bestanddelen die erom gekend zijn pijn te verminderen, mobiliteit te verbeteren en de stofwisseling van de gewrichten te bevorderen. Ze bevatten onder andere: zink, antioxidanten, glucosamine en plantaardige ingrediënten als duivelsklauw en de moerasspirea. Sommige bestanddelen werken ontstekingsremmend.

Middelen tegen gewrichtspijn koop je bij Pharmapets

In ons ruime aanbod vind je vast iets dat je hond kan helpen. Neem ook eens een kijkje bij ons hondenvoer voor mobiliteit. Met eventuele vragen kan je altijd terecht bij onze dierenarts. Leveringen is gratis bij bestellingen vanaf €39