Heup- & gewrichtsverzorging

Bezig met laden...
Tonen als Foto-tabel Lijst

22 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

22 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Ondersteun overbelaste gewrichten

De gewrichten van je hond kunnen door verschillende oorzaken overbelast raken. Soms is het een natuurlijk gevolg van het verouderingsproces. Maar ook jongere honden kunnen last krijgen van pijnlijke gewrichten. In dat geval hangt dit vaak samen met zware belasting door veel activiteit of door overgewicht. In elk geval kan je (preventief) de gewrichten van je hond op verschillende manieren ondersteunen.

Gewrichten beschermen

Bij Pharmapets vind je verschillende producten die de gewrichten van je hond kunnen beschermen. Zo bieden we gespecialiseerde dieetvoeding aan voor de mobiliteit van honden. Daarnaast kan je ook voedingssupplementen in de vorm van tabletten of poeder gebruiken. Sommige supplementen nemen zelf de vorm van een lekker snoepje!
Elk van deze producten bevat actieve bestanddelen die de afbraak van het kraakbeen vertragen en de opbouw ervan ondersteunen. Deze producten zijn ook rijk aan antioxidanten die ontstekingen aan de gewrichten afremmen. Zo kan je het herstel en de beweeglijkheid van de gewrichten van je hond bevorderen.

Waarom bij Pharmapets bestellen?

Aan je deur geleverd

Je kan in enkele klikken je bestelling plaatsen, wij zorgen voor de rest. Vanaf €39 is de levering zelfs gratis.

Nuttige tips

Als je wilt blijven we in contact en geven we regelmatig specifieke tips om je huisdier in topvorm te houden.

Alles voor uw dier

Een gelukkig huisdier, daar doen we het voor.