Verzorging honden

Top

Voor jouw hond, alleen de beste verzorging. Voor een goede verzorging is het belangrijk dat je de juiste producten gebruikt. Bij Pharmapets bieden we je alles aan wat je nodig hebt om je hond goed te verzorgen en te vertroetelen. We zetten enkele belangrijke onderdelen van de verzorging van je hond op een rij.

1.      Gebitsverzorging

Een gezond en verzorgd gebit is van groot belang. Wanneer je het gebit van je hond goed verzorgd, heeft hij geen last van vervelende kwalen zoals tandsteen, tandvleesontsteking of een stinkende adem.

2.      Honden verzorgen = vachtverzorging en wassen

Een hond met een glanzende, verzorgde vacht is een blije en gelukkige hond! In ons online gamma vind je de FURminator, hondenkammen, hondenshampoo,…

3.      Pootverzorging

De poten van je hond verdienen de nodige aandacht. Daarom biedt Pharmapets voetzoolbalsem, voetzoolspray, nagelscharen en nageltangen aan. Je kan bij ons ook online pootbescherming kopen.

4.      Ogen en oren

De ogen en de oren zijn gevoelige lichaamsdelen die extra aandacht verdienen. We bieden speciale oog- en oorreinigers voor honden om het verzorgen van je hond compleet te maken.

5.      Toilet

Je hond zindelijk maken, hoort ook tot zijn verzorging. Net als het netjes opruimen van zijn behoefte wanneer hij dit op straat doet. Daarom bieden we poepzakjes aan, poepzakhouders, pampers voor honden en puppy trainers.

6.      Vlooien en teken

Pharmapets biedt een assortiment producten om je hond te beschermen tegen vlooien en teken. We hebben ook producten om je hond te behandelen wanneer hij vlooien of teken heeft.

7.      Hygiëne van de omgeving

Een gezonde, goed verzorgde hond verdient een hygiënische omgeving. Zo voorkom je ziektes. Pharmapets biedt desinfecterende schoonmaakmiddelen aan en ook producten om urinevlekken en urinegeur te verwijderen.

Bij Pharmapets bestel je alles voor de beste hondenverzorging

Je kan bij Pharmapets alles bestellen wat jij nodig hebt om van jouw hond een mooie, verzorgde hond te maken. Je bestelt eenvoudig en snel. Wanneer je voor meer dan €50 bestelt, leveren we gratis aan huis.